Vuosi 2013Niin se vuosi vaihtui. Estorian Kennelin väki toivottaa teille kaikille oikein mukavaa ja iloista uutta vuotta 2013! Tähän vuoteen mahtuukin runsaasti kaikenlaista. Heti helmi-maaliskuun vaihteessa olisi odotettavissa podengopentuja ja kesälle olisi suunnitteilla ensimmäinen pentue myös meidän iki-ihanallemme Windyliinille. Kummastakin pentueesta on sopivan pennun osuessa kohdalle tarkoitus sijoittaa narttu, joten jos asustelet Etelä-Suomessa ja haluat sijoitusnartun itsellesi, otapa yhteyttä rohkeasti.

Myös omaa laumaa olisi tarkoitus vahvistaa vuoden kuluessa. Tulevaisuus näyttää osuuko ajoitus kohdalleen ja muuttaako meidän laumaamme erään toisen alkukantaisen rodun edustaja. Kovasti tätä laumanvahvistusta kyllä odottelen, mutta maltetaan nyt vielä ja katsellaan rauhassa eteenpäin.

Vuoden 2013 aikana olisi tarkoitus saada myös näistä minun tytöistäni kuoriutumaan todellisia koiratanssin tähtösiä. Nefille olen jo koreografiaa suunnitellut, mutta pentujen syntymä tietysti asettaa treenaamisella omat vaatimuksensa. Tavoitteena olisi kuitenkin päästä kokeilemaan ensimmäistä koiratanssi-kisaa vuoden aikana.

Koira-suunnitelmien ohella vuosi 2013 tuo tullessaan uuden työpaikan etsimisen, muuton takaisin Etelä-Suomeen ja runsaasti kirjoittelua, kirjoittelua, kirjoittelua. Ainakin yksi kirja olisi tarkoitus tämän vuoden aikana saada kirjoitettua. Tavoitteet ovat siis todellakin korkealla.

Tässäpä tämä katsaus tulevaan vuoteen. Vuoden lopulla näemme, mitä kaikkea jää käteen 🙂