2010-2015
Koiratanssia

Koiratanssia

Joulu on tulossa ja oma kauan kaivattu joululomani alkoi tänään. Sitä edelsi niin työntäyteinen viikko, että loma tuleekin tarpeeseen. Kiirettä ja stressiä aiheuttivat työpaikkani, Keskustan koulun Joulujuhla, jota olin mukana tekemässä mm. kuoron ohjaajan ominaisuudessa. Suurimman jännityksen aiheutti kuitenkin juhlan yllätys: minä ja Nova sekä koiratanssinumeromme Let it Snow.

Olemme Novan kanssa treenailleet pikkupennusta asti erilaisia temppuja. Niitä olemme päässeet aikaisemmin livenä esittämään reilu vuosi sitten messukeskuksen pentunäyttelyssä. Eilinen esiintyminen oli kuitenkin ensimmäinen musiikkiin toteutettu koreografia. Kun yleisönä vielä oli koko Keskustan koulun väki, niin arvatenkin jännitti melkoisesti.

Kävin hakemassa Novan kesken koulupäivän paikan päälle. Koiratanssi-esitys oli pidetty salaisuutena kaikille oppilaille, mutta kuorolaiseni saivat Novan tavata etukäteen, koska likka hieman ulisi pukuhuoneessa ja kuulosti ihan kummitukselta. Nopeasti tyttö onneksi hiljentyi ja varsinainen juhla sai alkaa. Parin kuoroesityksen ja muun ohjelmanumeron jälkeen oli vuorossa meidän tanssimme. Itse en muista esityksestä juuri mitään, olin niin hermona. Ennen esitystä olin käynyt koreon vielä kertaalleen läpi paikan päällä ja tyttö oli hieman takkuillut viimeisessä liikkeessä, mikä vain lisäsi hermoiluani. Lattia osoittautui myös odottamaani liukkaammaksi. Kun esitys alkoi ja astuimme esiin, yleisössä kävi huokaus. Yleisöä oli juonnossa pyydetty pysymään mahdollisimman hiljaa, ettei yllätysesiintyjä häiriintyisi ja hienosti oppilaat tätä toivetta noudattivatkin. Musiiki lähti käyntiin ja aloitimme esityksemme. Ensimmäiseksi julkiseksi tanssiksemme homma sujui todella hyvin, vaikka hermostuksissani syötin Novalle aivan liikaa nameja. Viimeistä kierimistä lukuunottamatta Nova teki kuitenkin kaikki liikkeet enemmän tai vähemmän tyylipuhtaasti ja voinkin olla omasta valkoisesta lumipallostani todella ylpeä. <3


Tänään oli sitten vuorossa perinteisen joulukortti-kuvan ottaminen. Pienten rekvisiitta järjestelyjen ja namilla lahjomisten jälkeen, tässä on lopputulos:

JOULUKORTTI2014