Estorian Beautiful Andromeda

Estorian Beautiful Andromeda

beaseisoo

”BEA”

nelson
NELSON
Suomen muotovalio
polvet 0/0

 

siru
Beoline Cranberry
Näyttelyistä vara-SERT
polvet 0/0, silmät ja sydän ok

Info

Rekisterinimi: Estorian Beautiful Andromeda, FI24761/12
Syntymäaika: 12.3.2012
isä: FI MVA Nelson
äiti: Beoline Cranberry

omistaja: Heidi Dahl (Vääksy)
kasvattaja: Marianne Kolu, Kennel Estorian

Tuloksia

ei vielä tuloksia

Bea on latino-juurilleen uskollisesti  tempperamenttinen kaunotar. Bean lähipiiriin kuuluu runsaasti koirakavereita, joiden joukossa Bea taitaa olla todellinen kuningatar, suvereeni johtaja. Mäntsälässä vieraillessaan Bea ei koskaan arkaile, vaan sujahtaa muun lauman jatkeeksi kuin vettä vaan. Pepsi ja Waldo leikkivät mielellään siskonsa kanssa ja Windylla ja Bealla on varsinaisia haukkukilpailuja aina kun tyttö on käymässä. Bea pistäisi täällä meilläkin mielellään kaikki muut koirat ojennukseen, mutta kuuden koiran lauma taitaa ainakin toistaiseksi olla vielä liikaa jopa Bean määrätietoisuudelle 😉 Saa nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan ja vaihtaako joku tytöstä lumoutuneena vielä puolia. Waldo ainakin on pikkusiskostaan todella otettu ja saattaisi liittoutua Bean kanssa ainakin Pepsiä vastaan. Tyttö on kyllä varsinainen hulivili aivan kuten veljensä Pepsi.

Bea on korkea mutta muuten todella sutjakka ja hyvämittainen narttu, jonka väritystä piristävät mustat karvat selässä ja hännässä. Tytöllä on toisessa takajalassa yksi ylimääräinen kannuskynsi. Bea on ulkomuodoltaan hyvin kettumainen ja tytön silmissä näyttä aina loistavan ilkikurinen pilke. Tulevaisuudessa olisi tarkoitus viedä Bea ainakin yhdessä näyttelyssä käymään ja myöskin terveystulokset ovat toiveissa.

Bean rekisterinimi Beatiful Andromeda viittaa kreikkalaiseen prinsessaan, joka uhattiin uhrata taruhirviö Rakenille. Onneksi sankari Perseus kuitenkin pelasti kauneudestaan kuulun prinsessan ja vei mukanaan turvaan. Estorian B-pennut on nimetty Perseus-myytin hahmojen mukaan, koska pentueen syntymän aikaan viimeistelin kyseiseen taruun osittain pohjautuvaa pro gradu -tutkielmaani.

 

Tähtitaivaan Ulf Pastel da Praia do Ribatejo
C.I.B FIN MVA EE MVA LT MVA BALTV-05 EEV-03 LTV-04 Wimme de Wale do Criz
Beoline Comics FIN MVA Galao do Vale Negro
C.I.B FIN MVA SE MVA Parisade Boa Torde