Vuosi on lyhyt aika

Vuodessa ehtii sattua ja tapahtua ihan hirveästi kaikenlaista, mutta siitä huolimatta vuosi tuntuu kiitävän ohi silmänräpäyksessä. Aika kuluu todella nopeasti ja ennen kuin huomaakaan, on jälleen uusi vuosi edessä. Sanassa vuosi on hienoa ja jännittävä kaiku, sillä vuosien kuluminen ja vuosien karttuminen kertoo siitä, että jotain uutta on jälleen saavutettu. Toki uuset päivät ja uudet kuukaudet ovat myös hieno asia, mutta yhteiskunta, jossa elämme, on päättänyt, että juuri VUOSI on merkittävä virstanpylväs.

Nyt on kulunut vuosi siitä, kun loin V.U.H. kotisivun ja laitoin sen vielä melko keskeneräisenä tekeleenä nettiin. Ei se ole vielä kertaakaan ollut täydellisesti valmis ja aina ollut paranneltavaa ja lisättävää. Toisaalta tuntuu, että kaikki olisi tapahtunut vasta eilen, mutta toisaalta on kuin sivut olisivat olleet olemassa aina. Paljon on tapahtunut tämän kuluneen V.U.H. vuoden aikana. Sirusta on varttunut kaunis nuori narttu, perheeseen saapui nyt jo vuoden vanha Doby herra, erilaisia harrastuksia on tullut kokeiltua, kennelnimi lähetetty matkaan ja rakas Väiski-kanimme nukkunut pois.

Tänään on merkittävä päivä V.U.H. sivun historiassa. Se on ollut vuoden netissä, mikä on loppujen lopuksi hieno saavutus aikana, jolloin sivuja ilmestyy ja katoaa pilvin pimein. Voin myös melko ylpeänä sanoa, että olen jaksanut sivuja päivitellä ja muokata säännöllisin väliajoin. Onhan nyt jo 11 ulkoasukin menossa.

Halusin juhlistaa tätä V.U.H.n syntymäpäivää jo siitäkin syystä, etten tiedä kuinka kauan sivut enää netissä ovat. Älkää pelästykö. En ole menossa minnekään, mutta V.U.H. sivu saa viimeistään ensi vuoden alussa vaihtua kennelsivuni tieltä. Eiköhän V.U.H. jatka elämäänsä aina kuitenkin jossain muodossa, mutta ennemmin tai myöhemmin sivujeni ulkoasu muuttuu ja nimeksi tulee (toivottavasti) Kennel Estorian. V.U.H. sivu on kuitenkin aina Se Ainoa Ensimmäinen.

Se suurempia löpinöittä toivotan vielä oikein paljon Onnea yksivuotiaalle V.U.H.lle.