Uusi sivu & pentusuunnitelmia

Vanha ulkoasu ehtikin olla käytössä jo kuukauden päivät, joten uuden vuoden aluksi väsäsin tällaisen uuden layoutin sivuille. Samalla palautin toimintaan vanhan V.U.H. sivun ja perustin kokonaan uuden Tuulentuvan. Nämä toimivat siis Estorian sivun rinnalla. Ensin mainittu on eläintemme elämään paneutuva sivu ja jälkimmäinen pyörii kirjoitusharrastukseni ympärillä. Toivottavasti viihdytte.

Nyt tuli päivitettyä myös pentusuunnitelmia. Tulin lopulta siihen lopputulokseen, että uusin yhdistelmän Siru x Doby. Syynä tähän pääasiassa sopivan uroksen löytämisen vaikeus. Pidän kriteerit aika korkeina (terveystulokset + näyttelyarvostelut), joten on hankalaa löytää urosta joka sopii Sirulla myös sukunsa, ulkonäkönsä ja luonteensa perusteella. Aikaisemman yhdistelmän uusiminen ei myöskään lisää saman sukupuun omaavien koirien määrää liiaksi, koska ensimmäisestä pentueesta tuli vain kaksi pentua. Eivätkä nuokaan pennut täysin epäonnistuneita yksilöitä ole 😉

Astutus tapahtuu todennäköisesti joskus toukokuussa ellei odottamattomia esteitä /ongelmia ilmaannu. Windyn ja Waldon terveystuloksia en tule tuohon mennessä vielä saamaan, joten saman yhdistelmän aiempien pentujen terveydestä en voi sanoa mitään varmaa. Siru ja Doby on kuitenkin tarkoitus käyttää uudestaan silmätutkimuksissa ennen astutusta.

Lisätty myös näyttelyarvostelut Windyn ja Waldon edellisistä pentuturneista. Seuraavaksi mennään Lohjalle 15. päivä. Kisaamassa vain Windy ja Waldo.