Paluu arkeen

Viime viikko meni Mäntsälän seurakunnan riparilla. Olin kolmantena ohjaajana ja vaikka vastuuni olikin ”vähäisin” niin univelkaa kertyi silti ja pinna rupesi loppuakohden kiristyä. Kokonaisuudessaan riparilla oli kuitenkin aivan järjettömän hauskaa ja työntekijätiimi (ohjaajat + isoset) oli aivan mahtavaa porukkaa. Kiitos teille kaikille siitä, että teitte ensimmäisestä kesätyö pestistäni seurakunnan töissä ikimuistoisen! Riparille meno jännitti alunperin kahdesta syystä: koska oma riparini meni vähän plörinäksi en koskaan ryhtynyt isoseksi, joten aloitin nyt koko ohjaaja homman käytännössä täysin tyhjästä. Lisäksi olen eräänlainen erakkoluonne, joten eläminen pienessä tilassa 24/7 30 hengen kanssa aiheutti jo valmiiksi puistatuksia. Mutta hienosti kaikki meni eikä kukaan ainakaan valittanut tekemisistäni. Sehän on pääasia 🙂

Mutta nyt olen jo muutaman päivän ollut kotona keräämässä voimia ja poistamassa univelkaani. Paljon on ollut tekemistä: popoyhdistyksen sivujen päivittelyä, epävirallisissa agilitykisoissa kisaaminen/työskentely, elokuvamatka Helsinkiin ja kaikkiin kymmeniin sähköpostiviesteihin reagointi ja nauhoitettujen tv-ohjelmien katseleminen. Poissaollessani oli tullut yksi pentuekyselykin (asia, joka aina piristää päivää). Epiksissä meni Sirun kanssa ihan ok, vaikka oltiinkin vasta 10/12. Mitään suuria virheitä ei tullut. Sirua ei vain oikein kiinnostanut juoksennella kuumuudessa ja neiti pysähtyikin haistelemaan vähän joka esteen kohdalla. Mutta ei se mitään. Kaikki esteen tuli suoritettua ja Siru osasi vihdoin taka-taka käskynkin.

Tänään rupesin vihdoin treenailemaan agilitya myös Nefin kanssa. Pussi ja putki menee kuin vanhalla tekijällä, mutta katsotaan nyt miten innostuu estesarjoista. Hypyt eivät ainakaan vielä tänään innostaneet 🙂 Lisäksi tyhjensin karpin akvaarion ja siirsin karpin ulkoaltaaseen. Tarkoitus olisi nyt varmaan antaa karppi pois ja paljon onkin tullut kyselyjä. Pitää nyt tosin vielä vähän katsoa. Karppi kun näyttää aika hienolta tossa uudessa ulkoaltaassa. Karpin vanhasta akvaariosta rakennamme muuten gebsuille uuden terran. Tuo duna kun alkaa olla reunoista sen verran syöty, että ties vaikka pääsisivät jokin päivä pois sieltä.