Hyvä Laura!

Olen tässä tämän viikon aikana seuraillut taitoluistelun MM-kisoja. Suomalaisittain näyttää tällä hetkellä hyvältä, sillä Laura Lepistö lähtee vapaaohjelmaan sijalta 3. Olisikin melkoinen temppu, jos suomeen saataisiin mitali 🙂 Nyt istun telkkarin ääressä ja seuraan jäätanssin vapaatanssia. Parhaat parit tulevat vasta tunnin päästä vuoroon, mutta onhan tässäkin katsottavaa.

Sirua yritetään nyt tänä viikonloppuna astuttaa. Saa nähdä kuinka tulee käymään. Hieman on epävarmat fiilikset. Mitään progesteroni-testejä en ole Sirusta käynyt ottamassa, koska olen luottanut siihen, että Doby kyllä tietää milloin on oikea aika. No tänään Dobya rupesi Siru sitten vihdoin ja viimein kiinnostamaan, mutta Siru itse ei ole enää hirveän täpinöissään, vaikkei suoranaisesti ärtsykään. Välinpitämätön olisi ehkä aika hyvä termi kuvaamaan Sirun tämän päivän mielialaa.

Toivottavasti tärpit eivät ole menneen ohi. On tosin vaikea uskoa, että uros voisi erehtyä nartun tärpeistä. Joko ollaan koko ajan innoissaan tai sitten tärppien aikaan. Olen aina ajatellut Dobyn kuuluvan tuohon viimeksi mainittuun kastiin, koska on Sirun juoksujen aikaan yleensä vain muutamana päivänä todella innoissaan. Silloin on kova hinku kiivetä Sirun selkään ja esitellä miehisiä avujaan. Muulloin käy vain satunnaisesti Sirua haistelemassa. Voisiko Doby olla väärässä? No toivottavasti ei. Katotaan nyt mitä huominen tuo tullessaan. Lukittaudutaan varmaan kylppäriin ja pidetään peukkuja. Ensikertalaisena Siru on vähän säikky ja viime astuminen epäonnistuikin osittain siitä syystä. Siru antaa Dobyn kiivetä selkään asti, mutta lähtee karkuun sitten kun ryhdyttäisiin tositoimiin. Pitää nyt vaan saada Siru rauhoittumaan jollain tavalla. Dobykin hermostuu, jos Sirulla on ongelmia.

Suoraan sanottuna en uskonut, että astuttaminen voisi olla näin hankalaa, vaikka kaikenmaailman asioista kyllä etukäteen tuli varoiteltua. Eikös luonnon pitäisi hoitaa homma itse piru vie *_* No Nefin kanssa ei tule varmaan olemaan ongelmia. Olisi jo nyt ihan valmis Dobyn morsiameksi.