Dobya ja 4H:ta


Nyt on koulu alkanut ja taas pitää arkisin matkata junalla Helsinkiin. No ei siinä mitään ja nopeastihan rutiineihin taas tottuu, mutta paljon on nyt jo tekemistä.
Viikonloppuna oli Dobyn syntymäpäivä. Meidän pikku hurmurimme täytti vuoden ja lahjaksi hän sai vinkuvan leluapinan. Lisäksi leivoimme suuren kakun, jossa oli täytteenä jauhelihaa, lihapullia ja kalaa ja koristeena vielä salamia, kalkkunaleikkeitä ja koiran muroja. Melko herkullisen näköinen yhdistelmä ja menikin nopeasti kaupaksi. Dobylla oli kakkukestien jälkeen naama ihan täynnä muruja, mutta mieli oli varmasti hyvä. Sitten rupesikin jo uni maittamaan päivän riehunan jälkeen.

Viikonloppuna olin myös 4H:n kerhonohjaajien koulutuksessa. Sain paljon kiinnostavaa tietoa ja hyödyllisiä asioitakin opittiin jonkin verran. Nyt olen minäkin saanut koko syksyn aikataulun suunnilleen valmiiksi tehtyä, joten kerhot lähtevät varmasti hyvin käyntiin.

Nyt pitää kuitenkin taas jatkaa koulutehtävien tekoa. Tunti jos toinenkin vierähti sivustoa päivittäessä, joten blogiin kirjoittelulle ei jäänyt nyt hirveästi aikaa. No ensi viikonloppuna sitten taas, kun podeilla on edessä Hyvinkään koiranäyttely.