Vuosi 2011 – Vuosi 2012

Joulu tuli, joulu meni… Mutta ei siltä kyllä tunnu. Joulufiilis on tipotiessään. Liekö syynä lumeton maa, sateiset kelit, kauhea kiire tai ne kaikki yhdessä? Tiedä häntä.

Joulukuukin on kyllä hurahtanut ohi niin nopeasti, että huhhuh. Ensin oli historiantentti, johon tuli luettua todella paljon, koska samaisesta tentistä tuli jo kertaalleen hylätty (ensimmäisen ja viimeisen kerran *_*). No nyt sainkin sitten nostettua numeron 4/5, joten lukeminen kannatti. Sitten kun tentti saatiin pois päiväjärjestyksestä, alkoi kauhea urakka tämän vuoden joulu-esityksen kanssa. Tällä kertaa päätimme siskon kanssa ottaa esitykseen mukaan tanssia ja laulua, sekä videon, joka pyöri esityksen taustalla 🙂 Sen tekemisessä meinasikin sitten mennä järki. Saatiin kuitenkin homma kasaan, koreografiat ja kappaleet treenattua. Nefillä alkoi tietysti juoksu juuri joulunpyhiksi. Ja kiiman myötä alkoivat myös tyttöjen riidat, joista oltiin jo kertaalleen päästy eroon. Toivottavasti tilanne normalisoituu taas, jahka kiima loppuu. Lyyli tytön tyllerö on niin ikään tullut meille jouluksi hoitoon ja Windy on ainakin ihan tohkeissaan.

Vuoteen 2011 on mahtunut melkoinen määrä asioita. Huippuna vuodelle on varmasti ollut tuo historian ja yhteiskuntaopin lehtorin sijaisuus. Sitä en kyllä vaihtaisi mihinkään, vaikka toki se on omia aikatauluja runsaasti muuttanut. Hienoja fiiliksiä synnyttivät myös Waldon vara-Serti ekassa junnuluokassa ja Windyliinin ERI vikassa junnuluokassa :). Kaverin kesäkuiset häät olivat myös loistava kokemus. Kiitokset siitä, että uskoit kaason tehtävät hoteilleni. Toivottavasti avioelämä on maistunut.

Toki vuoteen 2011 mahtui myös ikävämpiäkin asioita. Surullinen uutinen oli pienen Lyylin legg perthes diagnoosi, mutta pahinta oli tietysti Poju Nokinokan siirtyminen koirien taivaaseen. Myös hamsteri Mew menehtyi marraskuussa. Vastapainoa näille kuolemille toi pikkuisen serkkutytön syntyminen lokakuun lopulla.

Kohta alkaakin sitten jo uusi vuosi ja uudet kujeet. Tavoitteena on valmistua ensin teologian kandiksi tammikuussa ja toukokuussa sitten teologian maisteriksi. Sitten alkaakin töiden metsästys. Muita vuoden 2012 projekteja ovat Sieluttomat trilogian ensimmäinen osa Naamion vanki, Tappikirja eli Varjomaa ja Salattu mahti, mahdollisesti pari muuta kirjaa, sekä koirarintamalla Sirun toinen ja viimeinen pentue sekä pikku podengonartun sijoittaminen eteenpäin. Hommia siis riittää. Tammikuun alussa on sitten vielä pikku serkkutytön kastejuhla ja minä saan ensimmäisen kummilapseni.

Kiitos kaikille uusille ja vanhoille ystäville tästä ihanasta vuodesta. Oikein paljon onnea seuraavaan vuoteen!