Siru suolisti hiiren…

tai niin ainakin olettaisin. Tämä veriteko sattui ilmeisesti eilen illalla iltapisujen aikaan, sillä tänä aamuna hiiri oli siinä, kuistin edessä suolet pellolla ja maksa metrin päässä verestä punaiseksi värjäytyneellä lumella. Ihmettelein, että mitä se Nefi taas rupesi syömään ja siellä se Nefi nuoleskeli jäätyneen hiiren jäännöksiä. Yami *_*

Podengot ovat nyt sitten ihan virallisesti hyväksyneet Nefin laumansa jäseneksi. Tänään ovat nimittäin vähän väliä pikku neidin kanssa painineet. YouTubesta löytyy nyt myös kuvia näistä painimatseista ja linkit laitan kotareideni etusivulla. Ovatpa kaikki popot painineet jo pariin kertaan kolmestaankin: Nefi parka on ihan helisemässä kun Siru ja Doby yhdessä tuumin käyvät pienempänsä ”kimppuun”.

Tänään olisi Nefikin halunnut päästä mukaan lenkille, mutta en viitsinyt mukaan ottaa. Olisi kuitenkin ruvennut melko pian tärisemään ja valittamaan kylmästä. Siru, Doby, Muru ja Poju pääsivät sen sijaan vapaana metsään juoksemaan. Tuossa lähimetsässä on muuten semmoinen kiva koivikko, jota halkoo oja. Nyt tuo oja on jäässä ja podet olivat eilen ihan riemuissaan siitä, kun tajusivat, että ojan voi ylittää nyt myös jäätä pitkin. Aiemmin kun olemme ylittäneet sen koivunrungoista tehtyä siltaa apuna käyttäen. Paha vain meidän ihmisten kannalta, joita jää ei kanna (tuli nimittäin testattua eilen ja vieläkin on toinen jalka märkä *g*), nyt podeja joutuu nimittäin koko ajan etsimään ojan kummaltakin puolen.

Tänään on sitten tuo koirien kauhistus: ilotulitteiden yö. Muru parka tärisee jo valmiiksi ja heti kun ulkoa kuuluu vähänkin jotain raketteihin viittaavaa alkaa kauhea haukku. Viime uusi vuosi meni sentää hieman aiempaa paremmin, kun podet eivät olleet moksiskaan räjähdyksistä. Murukin yritti nimittäin osoittaa olevansa yhtä rohkea. Pojuhan ei enää edes noita pamauksia kuule, joten ei hän enää uutta vuotta pelkääkään.

Susanna sai joululahjaksi Wii-pelikonsolille Mario Kartin ja sitä me olemme nyt innoissamme pelanneet. Sain tänään vihdoin ja viimein vedettyä erään mapin kaikki neljä maata ykkösenä läpi ja vaikeimmalla tasolla. Nyt olemme saaneet jo pari uutta mappia ja niitä me nyt pelailemme. Mario Kart rules =D

Ja tässä vielä lyhyt pätkä Nefista leikkimässä narulla: