Ruska

BEOLINE BRANCA DE NEVE

DSCN8418

PERUSTIEDOT
Rekisterinimi Beoline Branca De Neve
Kutsumanimi Ruska
Syntymäaika 20.6.2011 Rek.numero FI43523/11
Kasvattaja Petri & Raija Kangassalo/ Kennel Beoline Omistaja Petri & Raija Kangassalo
KoiraNet http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI43523/11&R=94.23
LÄHISUKU
Isä FI MVA Nobre de Vale do Criz Äiti FI MVA Beoline Dionise
Sisarukset Beoline Cucandeiro, Beoline Troll, Beoline Beleza, Beoline Princesa
Pentueet
SUKUPUU
ruskan-sukupuu 
TERVEYS
Säkäkorkeus Paino
Polvet 0/0 (26.11.2014 ja 24.8.2016) Silmät
Lonkat Kyynärät
Selkä Sydän
Muut tiedot
NÄYTTELYT
Tittelit
SA 2 ERI 6
EH 7 H 2
SERT 1 VARA-SERT
CACIB 1 ROP
VSP 1 PN/PU-sijoitus 2
ROP-pentu VSP-pentu
KP  
MUUT KILPAILUT
TOKO Agility
Maastojuoksu Koiratanssi
Rekikoe Luonnetesti

Ruska saapui laumamme jatkeeksi toukokuussa 2016 jalostuslainaan kennel Beolinesta. Kiersimme tytön kanssa kesällä muutamissa näyttelyissä suunnitelle samalla pentuetta myöhemmin syksylle. Ruska oli aluksi hieman järkyttynyt uudesta kodistaan, mutta parissa viikossa neiti oli kotiutunut ja parissa kuukaudessa muuttunut lähes kokonaan uudeksi koiraksi.

Alunperin Ruska inhosi samojedi Novaa, mutta kesän jälkeen kaksikosta tuli, jos ei nyt sentään sydänystäviä, niin ainakin hyviä kavereita. Muiden laumamme koirien kanssa Ruskalla on myös sujunut hyvin, vaikka hieman aluksi jännittikin tuoda laumaan dominoiva aikuinen narttu kovapäisten podetyttöjeni seuraksi. Ruska ei alunperin ollut kovin sosiaalinen vieraiden suhteen, mutta tyttö on avautunut todella hyvin meillä ollessamme intoutuen hakemaan huomiota vierailtakin.

Ruska on meillä asuessaan ollut todella ihmisläheinen sylissäköllöttelijä. Tyttö on myös hyvin vahva persoona, joka mustasukkaisena vahtii niin omaa ruokakippoaan kuin hyvänä pitävää kättäkin. Kesällä Ruskan lempipuuhaa oli vieressä makoilun lisäksi juoksennella pitkin pihoja kuin mikäkin maatiekiitäjä kojootti kannoillaan. Jouduin monta kertaa muistuttamaan itseäni, että neiti on vain lainassa, etten kiintyisi tähän ihanaan sydänkäpyseen liiaksi. Odotan Ruskan pennuilta paljon ja toivon saavani pitää pienen palan Ruskaa myöhemmin elämässämme jättämällä yhden Ruskan pennuista kotiin kasvamaan.