Pikkujuttuja

Minulla oli eilen filosofian orientoiva tentti Esa Saarisen kirjasta. Koko etäviikon energia kului siihen, kun yritin kirjaa päntätä, koska arvosanaksi olisi pitänyt saada ainakin 3. Käytin nyt muotoa olisi, koska tänään sain tietää, että kyseinen tentti arvostellaan vain hyväksytty-hylätty periaatteella. Turhaa hermoilua.

Äiti kävi tänään ostamassa Pojulle ja Sirulle vaatteita. Pojulle hän löysi yhden aivan täsmälleen sopivan vihreän takin, joka päällään Poju näyttää syötävän hyvältä. Kuvia tulossa myöhemmin. Sirulle äiti osti kääntötakin, jonka toinen puoli on vedenpitävä ja toinen söpöä teddykangasta. Ihan sopivan oloinen oli sekin. Varsinkin kaula-aukko oli hauska, koska siitä tuli mieleen kuningatar *g* Toinen puku on punertavan oranssia teddykangasta (tuo hieman mieleen pyjaman) ja siinä on myös jalat suojatut. Pukeminen oli aika haasteellista Sirun kiemurrellessa kuin mikäkin kärme asiaa hankaloittaakseen, mutta kun se lopulta onnistui, Siru näytti kertakaikkisen hurmaavalta. Muru parka ei vaatetta saanut ja hän taisikin olla hieman kateellinen.

Väiski on ottanut viime päivät todella rennosti. Hän on vain puputtanut häkissään kuin mikäkin mafiosa ja mulkaissut vain vihaisesti, kun Siru on häkin taakse mennyt inisemään. Sirulla on pakkomielteen omainen tarve päästä Väiskin häkkiin ”pitämään Väiskille seuraa”. Tällä hetkellä Väiskin vapaana pitäminen onkin hieman hankalaa.

Olen aloittanut koirilla naksutin harjoitukset. Toisin sanoen siis Sirulla ja Murulla. Joudun ehdollistamaan heitä samaan aikaan 🙂 Mielenkiintoista, varsinkin siksi, että Muru ei hirveästi pidä naksuttimen äänestä. Mutta eiköhän se tästä lähde pikku hiljaa liikkeelle.

Minua on ruvennut pelottamaan, että gebsut pääsevät häkistään karkuun. Hankimme puoli vuotta sitten niille isomman häkin (hamsterin häkki), ja olemme nyt saaneet huomata, että ne ovat jotenkin onnistuneet kaluamaan häkin yhteen kulmaan ihan pikkuriikkisen reiän. Onneksi kyseinen reikä on seinän puolella niin eivät ne heti pääse karkaamaan. Pitääkin tarkkailla tilannetta. Pitää joku päivä pitää niitäkin taas oikein kunnolla vapaana koko Susannan huoneessa.