Huolestuneille tiedoksi ja Australia kuulumisia

Ihan aluksi tiedoksi kaikille, ettei Poju ole tänään enää pärskinyt läheskään yhtä paljon kun eilen. Myöskään nenä ei näytä vuotavan samalla tavoin. Toivottavasti tulevaisuus on yhtä lupaava. On Poju sitten sitkeä sissi.

Lauantaina tulevat äiti ja isä takaisin Australiasta. Pääsen minäkin tekemästä näitä pöperöitä ja käymästä kaupassa. Kertoivat tuossa eilen muuten hieman karuja tilastoja hai-hyökkäyksistä. Heidän siellä olonsa aikanaan on hai kuulemma hyökännyt usean ihmisen kimppuun. Paraikaa Australiassa on meneillään suosittu surffauskausi ja surffaajat joutuvat haiden hampaisiin helposti. Televisiossa kuulemma varoitellaan ihmisiä uimasta alueilla, jossa joki laskee mereen, jossa vesi on sameaa tai jossa joku kalastaa. Varoituksia ei ilmeisesti kuitenkaan totella. Ja minä kun luulin, että haita pelätään lähes turhaan ja kaikki haivastaisuus johtuu vain Tappaja Hai-elokuvista. *_*

Äiti ja isä ovat Australiassa nähneet jos jonkinmoista. Äiti on saanut pitää sylissään koalaa, ruokkia ja silittää kengurua (joka näytti kuulemma Sirulta), isä palanut ravuksi ja lisäksi he ovat todistaneet hienoa lintuesitystä ja olleet tietysti keskellä Australian historian tuhoisinta luonnonkatastrofia moneen vuosikymmeneen. Onneksi eivät sentään joutuneet liekkien tielle. Tässä odottelen innolla kuvasatoa, jospa saisin niitä vaikka nettiinkin laitettua. Pitääpä minunkin varmaan matkata ennemmin tai myöhemmin Australiaan.