Edit: koti löytynyt (Etsinnässä uusi koti Kaja-sammarille)

Samojedi kasvattini Kaja, Estorian Stunning Sapphire, etsii itselleen uutta kotia. Alla omistajan terveiset ja yhteystiedot (yhteydenotot siis ensisijaisesti Kajan omistajaan).

2,5-vuotias narttu Kaja etsii uusia ihmisiä ja loppuelämän kotia. Kaja on rekisteröity, rokotettu ja asianmukaisesti madotettu puhdasrotuinen samojedi, tarkemmat speksit toki annan kiinnostuneille.

Me joudumme suuren surun ja vaikeuden kautta luopumaan Kajasta TÄYSIN koirasta riippumattomista syistä. Kaja ei ole missään määrin ongelmakoira – osaa olla yksin kotona, ei tuhoa, ei kisko hihnassa tms. Se on lempeä, kiltti, rauhallinen koira joka kaipaa huomiota ja rakkautta. Meillä kuitenkin elämäntilanne nyt sellainen, että Kaja tarvitsee uuden kodin. Ehdoton, absoluuttisen tärkeä asia kuitenkin on erittäin aktiivinen yhteydenpito meihin ja toivomme Kajan käyvän hoidossa silloin tällöin (jotta lapsi ei menetä yhteyttä koiraan kokonaan) , sekä asianmukainen yhteydenpito kasvattajaan. Varsinainen kiire Kajan uuden kodin löytymisellä ei ole. Tärkeämpää on juuri se The Ihmisten löytyminen kuin se tapahtuuko se parin viikon päästä vai jouluna.

Toivomme, että uudessa kodissa on vakiintunut ja rauhallinen elämäntilanne. Kaja kyllä tykkää lapsista, mutta uudessa kodissa saisi olla jo isommat lapset tai ei ollenkaan. (Lapset ovat muuttuva pala aina aikuisten elämässä) Asumme kerrostalossa, eli sekin Kajalta sujuu, mutta olisihan se omakotitalo aidatulla pihalla aina mukavin vaihtoehto. Kaja on leikkaamaton narttu, joten se pitää ottaa mahdollisten koirakaverien kanssa huomioon. Itse olen tarkka turkin hoidosta , ja sitä odotan myös uudelta kodilta, eli joko osaat itse hoitaa turkin tai sitoudut viemään Kajan ammattilaisen käsiin tasaisin väliajoin. Uuden kodin pitäisi myös käyttää Kaja virallisissa terveystutkimuksissa.

Tärkeintä on löytää koti, jossa sen kanssa vietetään aikaa ja tarjotaan mielekästä puuhaa. Koti jossa sitä rakastetaan sen loppu elämän ajan.

Jos uskot, että Kajan uusi koti voisi olla kanssasi ota ihmeessä yhteyttä minuun sähköpostilla ruut.salakari@gmail.com tai soittamalla 0451408590. Olisi kiva jos esittelet itsesi ja kerrot elämästäsi heti ensimmäisessä viestissä!Kiitos kaikille kiinnostuneille