Epävirallisten episten yllättäjä

Tänään olivat syksyn viimeiset ulko-agilitytreenit. Keskiviikon kaksi ryhmää olivat tällä kertaa yhdessä, koiria siis 10 kappaletta. Ohjelmassa olivat epäviralliset epikset eli epävirallistakin epävirallisemat agilitykisat. Radan sai jokainen koirakko suorittaa kaksi kertaa. Suorituksia tuli siis yhteensä 20 kappaletta ja tuloksia laskettaessa jokaisen paras tulos otettiin huomioon.

No meillä oli Sirun kanssa tänään hyvä päivä. Vaikka toisella kerralla satoikin vettä, Siru meni kuin tuulispää radalla. Ekalta radalta tuli yksi kielto ja aika oli 51,22 ja toiselta radalta yksi hylky (hyppäsi hypyn väärästä suunnasta) ja aika 46,50.

Rata oli melko haastava. Siinä oli paljon kinkkisiä kohtia, joissa koiran olisi ollut helppo ampaista ”lempiesteelle”. Lisäksi ohjaajan piti olla skarppina ja muistaa minne piti mennä milloinkin, mihin tuli valssi, mihin takaaleikkaus jne.

Tässä on jonkinlainen Photoshopilla tehty hahmotelma radasta


Mittasuhteet ovat ihan peestä, mutta saatte nyt edes vähän kuvaa siitä, mitä meidän piti tehdä. Numero on aina esteen sillä puolella, mistä koiran oli tarkoitus sinne mennä. Keskellä oleva pitkä tumma viiva on ”putki” samoin kuin ylhäällä oleva kaari. Muut viivat ovat ”aitoja” ja lisäksi mukaan mahtui yksi ”pituus-este”.

No Siru siis loisti, mutta kun palkintojen jako koitti, niin yllätys oli silti itselleni melkoinen: Tuloksena toinen sija =D Meitä kuuluttaessaan ohjaajat sanoivat että toisen sijan voittivat ja päivän ehdoton yllättäjä oli… SIRU.

MAHTAVA FIILIS. VIHDOINKIN JOTAIN ONNISTUI!!! Jatketaan samaan malliin

One thought on “Epävirallisten episten yllättäjä

Comments are closed.