A-pennut

Dia1

 Dia4

kuva

Estorian A-pentue näki päivänvalon aurinkoisena toukokuun päivänä.  Kyseessä oli ensimmäinen pentueeni ja olin luonnollisesti hermostunut. Kun Sirun poltot jatkuivat ja mitään ei näyttänyt heti tapahtuvan, ehdin jopa soittamaan lääkärille apuja kysyäkseni. Huoleen ei kuitenkaan ollut syytä, sillä ensimmäinen pentu, Waldo, syntyi lähes heti puhelun päätyttyä ja sisko Windy tuskin kymmentä minuuttia myöhemmin. Siru hoiti pennut luontaisilla äidinvaistoilla välittämättä kasvattajan hössötyksistä tuontaivaallista 🙂

Pentueen vanhemmat ovat polvien ja silmien osalta tutkitusti terveitä. Isällä on myös viralliset lonkka- ja kyynärlausunnot terveillä papereilla. Doby-isän näyttelytulokset ovat pääsiassa EH:ta, Siru-äidillä on EH-tulosten lisäksi pari ERIä ja VARA-SERTi.

Pentujen nimet Apollo the Bright ja Artemis The Wild viittaa antiikin Kreikan jumalsisaruksiin. Apollo oli viisas jousiammunnan, auringon ja runouden jumala. Artemis oli puolestaan villisieluinen metsästyksen ja kuun jumalatar. Kutsumanimiksi pennuille vakiintui pitkän kädenväännön jälkeen Windy ja Waldo, jotka ovat sopineet kyllä kaksikolle täydellisesti.

Dia1

waldolumessa

Estorian Apollo The Bright

(Waldo)

om. Kasvattaja & Jaana Arpalahti-Kolu


Dia2

windy3

Estorian Artemis The Wild
(Windy)

om. Kasvattaja